Glad Lucia!!!

Idag firas det Lucia på lokalen!






Besök...

Har precis haft besök av mormor och morfar på en liten fördelsedagsfika!
Dom kom med en liten tomtedress till Nelly som hon gärna tog på sig.... =O)
Vi bjöd på glögg och precis gjorda pepparkakor (idag igen)
Sen blev det lite kaffe med fika...
Nelly var på strålande humör hela lvällen och kom i säng lite för sent... så hoppas att hon sover till 7 i alla fall.
Det senaste har nattningen blivit mycket bättre. Vi somnar henne i sin juniorsäng och i bakgrunden rullar en godnattvise skiva. Vilket är väldigt bra nu när min hals och röst inte är så bra. =O) Men hon kommer fortfarande in till oss någon gång under natten. Oftast har hon med sig en docka eller en snuttefilt =O) så söt...

Hon sover fortfarande mitt på dagen men max 1 timma. Känns bättre att vänta lite nu eftersom jag är borta många kvällar. Annars skulle hon somna redan vid 19 och då får vi så lite tid med varandra.

Liten tomtebild =O)
Ibakgrunden hänger lucia nattlinnet som ska på imorgon bitti... det ska firas på lokalen =O)



Nu blir det förberedelser inför helgens tävling!!!
Första kvaltävlingen och första tävlingen för säsongen!
=O)

Pappsens födelsedag!

Igår fyllde Jonas år!
Han fick ett presentkort på Holmens Herr och ett Nintendo Wii av mig och Nelly!
Han blev sååååååå glad... hoppas han inte tröttnar för fort bara ;)
Ja, jag fick slå på stort det här året för det har varit lite dåliga presenter det senaste. Och jag fick ju min rosa bärbara dator när jag fyllde år =O)

Det är så himla kul nu när Nelly pratar så mycket. Men så fort någon hon inte känner så bra är i närheten blir hon knäpptyst ha ha
Men annars babblar hon på i hela meningar och man hänger med jättebra!
Det senaste meningarna och orden är...

"Hopplös"
tror att hennes dagmamma kanske säger det för annars vet jag inte vad hon fått det ifrån. Hon säger det när hon tappar saker i golvet m.m... =O)

"Mamma... vad gör du?"
Upprepas minst 50 ggr om dagen....

"nä, jag vill inte"
Tyvärr upprepas detta oxå 50 ggr om dagen

"mamma jag vill se på film!"
Hon har nyss varit sjuk och då blev det en del film på dagarna... så nu kommer vi knappt innanför dörren innan hon ropar detta. Favoriten är "björnbröder" och "Alvin och gänget". Kanske sett dom mist 20 ggr nu...suck köpte "Tingeling" idag så den kanske rullar lite framöver....

Sen upprepar hon ALLA ord hon hör... tom när man råkar säga sånt man inte får som f-n... Så nu får det bli slut på sånna ord här hemma. =O)

Och från att vara hur lätt som helst att lämna hos dagmamman har vi nu sen 3 veckor tillbaka fått en trotsig 2 åring som vägrar klä på sig på morgonen och vägrar sätta sig i bilen... hon talar om för oss att hon "vill inte till M...." (dagmamman) men när vi väl kommit dit (ibland efter ett långt raseriutbrott från henne) så brukar det inte vara några problem. Hon blir lite ledsen när hon jag sagt hej då men det går över med en gång när jag gått. Men värst är det när man hämtar henne... då vill hon inte hem... det är väl hennes sätt att tala om att hon inte tycker om att vi lämnat henne. Suck...
Men nu i december så lämnar jag henne vid 9 och hämtar vid 14.30 4 dagar i veckan. Kanske bara bli 2-3 dagar nästa vecka fram till förlossningen. =O)


Pepparkaks bak idag!

Nu har det gått för lång tid sen jag bloggade sist.
Men det har varit så himla mycket runt omkring mina 2 jobb.
Men jag har gått ner lite i tjänst nu i decmber så jag ska hinna ifatt allt igen.
Främst drabbas ju Nelly och Jonas här hemma... men nu i december ska jag försöka ta igen missad tid =O)
Älskar julen!!!

Har legat hemma hela dagen i feber och förkylning men känner mig lite bättre nu ikväll.Har ändå kunnat jobba hemifrån en hel del idag. Hämtade Nelly lite tidigare vid 14.30 så vi skulle hinna hem och baka pepparkakor. Det lev köpt deg.




RSS 2.0