Försov oss idag!

ihhhhhhhhh.... har lämnat in min mobil på lagning så jag lånar Jonas telefon... och då hade jag inte ställt in alarmet alla dagar 06:40... så vi vaknade 07:34!!!
Men vi hann till "lokalen" precis innan de skulle gå iväg och ha gymnastik. Puh!!!
Så nu sitter jag här och ska ta tag i dagens arbete... Jag har planeringsdag idag så jag måste plugga på reglerna i Teamåkning lite bättre. Ska göra upp stegen i Line som det heter...

Kanske hinner in en sväng till minicity för att fixa några saker innan hämtning av Nelly vid 15.30 =O)

Tacogratäng

igår lagade vi tacos till middag och det var så gott för det var så länge sen sist.
Så idag hade vi lite rester så jag slängde ihop lite av varje till en Tacogratäng. (se ett recept här intill från Ica.se)
Jag gjorde lite efter ett recept men hade inte allt man skulle ha i så jag slängde i lite av varje men det blev faktiskt en hit.
Så nästa gång blir det nog en gratäng diekt =O) Men då ska jag testa att ha tacoskal i för den här gången hade jag lasangeplattor.... men det funkade det med!!!

=O)


Hemma igen...

Kom precis hem ifrån ett 3 timmars pass på isen...
Det gick riktigt bra och vi är äntligen färdiga med korta. Har bara en utgång kvar till en stegsekvens.... så det känns bra!
Och långa traglar vi lite på ett parlyft. Men när vi tränat in det kommer det att bli toppen hoppas jag.
Det passar in i programmet och temat vi valt. Synd bara att det har visats i TV nyss hi hi

När jag kom hem la vi oss alla tre i sängen och Nelly  och Jonas slocknade direkt... Själv kunde jag inte somna så nu sitter jag här framför datorn och äter en macka.. Reprisen ifrån Stjärnor på is går på 4:an men jag har lite svårt att titta på det för jag tyckte inte det var bra... kanske när de blir lite duktigare vem vet...

Ja ja... Är egentligen dödstrött men det kommer väl på eftermiddagen.

Ha en underbar helg!
Imorgon blir det dans med Annika Sjöö....

Fredagsbloggande

Ja, det verkar som att det blir bloggande på fredagar framöver.
Förstår verkligen inte hur alla har tid??? Hur lyckas ni???

Tja... idag har det inte hänt för mycket för jag har varit HELT slut!!!!
Så vi har mest varit hemma och tagit det lugnt. Men vädret lockade inte precis till något annat ändå =O)

Vår lilla 2 åring gör oss så stolta varje dag!
Vi köpte ju en potta för ett år sen och som vi senare ställde fram.
Nelly tyckte det var jätte spännande att sitta på den med kläderna på och tll slut hamnade den bredvid toaletten... så när vi satt på toa gick hon och satte sig på pottan... till slut gick hon naken här hemma då och då och till slut kom det några droppar i pottan. Jag tror det var i våras...

Och nu ett halvår senare så går hon upp på morgonen och tar av sig blöjan och kissar på pottan. Hon talar alltid om när hon är färdig och torkar sig själv. Det roligaste är när vi häller kisset i toaletten och hon spolar efter sig.Hon kissar även på toaletten ibland,
Hon har fortfarande blöja på sig hos dagmamman för där har hon nog så mycket att tänka på att hon nog glömmer av sig lätt... men jag tänkte att vi snart skulle börja lite försiktigt utan eller att de får kissa henne vissa tider på pottan.
På eftermiddagarna åker blöjan oftast av och hon springer runt här med rumpan bar.=O)

Idag som flera andra gånger hörde jag Nelly ropa på mig när jag pratade med moster P, "färdig"... "mamma bajsat pottan". Och där i pottan låg 2 härliga korvar ha ha
Det är inte första gången hon bajsar på pottan eller toaletten men jag blir lika förvånad varje gång.... trodde det skulle ta längre tid att göra det stora där men inte då... Hon e så söt! För hon är verkligen superstolt när hon pekar på pottan och visar vad hon uträttat! Och när vi häller i det i toaletten och spolar så säger hon "hej då bajset" och vinkar!!!

Ja, det var mycket kiss och bajs snack nu men det är så kul med hennes framsteg!

Fredag...

Ja då var det fredag igen och det var en vecka sen jag skrev här sist på Nellys födelsedag.

Det var fullt upp hela helgen och släktkalaset på söndagen blev jättebra.
Vi slog ihop kalaset med kusinen Filip och det blev tårta och fika bara... =O)

Jag har ju såklart en massa bilder därifrån men det får vänta för idag är jag mammaledig och ska snart iväg till ett köpcentrum ca 5 mil här ifrån ;)

=O)

RSS 2.0