Incheckning på BB igen...

Igår var vi tillbaka på Östra igen för att ta PKU-provet. Då tog vi även upp att Hugo har en "bula" på huvudet. En läkare tittade på den och ville vara på den säkra sidan att det inte handlade om en infektion för mitt på bulan hade han ett sår ifrån elektroden. Så vi fick stanna kvar på Östra över natten för provtagning m.m...
Lite oroligt var det men läkaren var väldigt nogrann och han sa att det troligtsvis inte var någon infektion utan att det var en "vanlig" bula vad de nu kallar det... Men allt gick bra och proverna var helt okej. 
Nelly fick vara hos moster V och stormtrivdes där med alla pojkarna. 

Det var sååååå skönt att komma hem igen. Har nog sovit 4 timmar i snitt varje natt nu i över en veckas tid. Jag börjar känna att det slår tillbaka nu. Så imorgon ska jag försöka sova ut under dagen för Nelly ska till dagmamman en stund.
Det är verkligen jättesvårt att veta hur man ska vara mot Nelly nu. För hur man än gör får man dåligt samvete att man inte räcker till för henne här hemma. Mycket känslor upp och ner!!! 

Och ikväll kom sysslingen J och hälsade på!!!
Första mötet kompisarna emellan... de kommer nog att ses en del framöver ;)
De var såååååååååååå söta... sussade gott och åt en massa!

Papporna upp i dagen!!! 


Det blev en pojk!!!

Kl.18.15 den 6/2 fick vi en liten prins!!!
3645 g och 51 cm lång, helt perfek med en massa hår!
En prins som vi hela tiden sen ultraljudet trott var en liten "sessa".
Men vi är såååå glada för det!

Så det hade shoppats en del rosa (trots att jag visste att det kunde vara fel) och vi hade precis gjort om babyrummet och satt upp rosa hyllor och söta rosa blomlampor. När vi var klara med rummet skrattade vi och sa tänk om det kommer ut en liten kille ha ha Men då är det bara att byta ut hyllorna och blommorna för det sitter i vitt på Nellys rum sa jag=O)
Så det får vi pyssla med framöver. Men så roligt!!!

Och det roligaste av allt!!! Min kusin som bor ett stenkast ifrån mig och som jag umgåtts med 3-4 dagar i veckan då vi tränar teamåkningslaget Seaside tillsammans, födde en liten kille 3 timmar före mig. SAMMA DAG!!! Helt otroligt!
Ja, vi har mycket att smälta nu....

Så Idag har Nelly, pappsen och farmor varit och shoppat BLÅA babykläder,filtar, nappar m.m. för vi hade NADA i blått.
Hade gett allt åt pojk hållet till Marlena.

Här är lillkillen... kommer fler bilder snart!





Stolt stora syster!!!
Som var SÅ söt och nyfiken på "lillebror" att hon satte sig ner och hälsade på honom innan hon öppnade det stora paketet som vi hade med till henne =O)





RSS 2.0